Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین بامیری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر رویکرد مجلس نسبت به بهبود زندگی و معاش اقشار جامعه را متفاوت از دوره‌های قبلی دانست و گفت: نگاه مجلس یازدهم و رویکرد آن به نهادهای حمایتی چون کمیته امداد و سازمان بهزیستی کشور متفاوت از ادوار گذشته است و خدا را شکر این مجلس یک مجلس انقلابی است و درک متقابلی نسبت به اقشار ضعیف و متوسط جامعه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رویکرد محرومیت‌زدایی مجلس در لایحه بودجه ۱۴۰۰ و طرح‌ها و لوایح دیگر نمایان است، ادامه داد: با این نگرش مجلس اگر بودجه پیشنهادی را رصد کرده باشید، می‌بینید اعتبارات مربوط به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با وجود محدودیت‌ها و کسری بودجه دولت، ارقام خوبی برای بهبود معیشت مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی پیشنهاد شده است.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس اضافه کرد: همچنین مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی و معوقات فرهنگیان و مواردی از این دست مورد توجه جدی نمایندگان بود که در رأس آنها توجه به اقشار آسیب‌پذیر با رویکرد گره‌گشایی در بحث معیشت تحت پوشش نهادهای حمایتی بوده است.

بامیری به موضوع ارتقای زندگی دهک‌های پایین جامعه اشاره و عنوان کرد: مجلس یازدهم از جنس مردم است و مجلس انقلابی است و قطع یقین درک و فهم متقابلی از سطح انتظارات و معیشت مردم به خصوص دهک‌های آسیب‌پذیر جامعه دارد و فقط شامل نهادهای حمایتی و خانواده‌ها تحت پوشش آنها نیست.

وی اظهار کرد: به دلیل بحث کرونا و تحریم‌هایی که متوجه کشور شده‌، بیشتر دهک‌های جامعه آسیب‌پذیر شده‌اند و عارضه‌های بسیار جدی متوجه دهک‌های پایین جامعه شده است و صرف نظر از اینکه نوع نگاه مجلس متوجه همه اقشار جامعه و همه دهک‌های آسیب‌پذیر جامعه بوده و هست؛ بی‌شک اولویت اول و آخر توجه و اهتمام ویژه در خصوص نابسامانی‌ها و مشکلاتی است که متوجه خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی است.

کد خبر 5168938 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: مستمری مددجویان مجلس شورای اسلامی کمیته امداد امام خمینی شهرداری تهران نوروز آزادی زندانیان شورای شهر تهران ویروس کرونا قوه قضاییه بنیاد شهید و امور ایثارگران هوای سالم سازمان زندان ها متروی تهران انجمن مددکاران اجتماعی ایران سعید اوحدی گردشگری سازمان میادین میوه و تره بار کمیته امداد آسیب پذیر تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۷۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • واریزی مددجویان تحت پوشش در سال جدید چند برابر شد؟
  • واریزی مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی افزایش یافت
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • واریزی مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی ۳ برابر شد
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از شنبه با ۲ آپشن/ بالاخره دولت دستور همسان‌سازی حقوق‌ها را داد