Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای اولین بار، ماده ۷۹ قانون برنامه ششم توسعه (برقراری مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد حضرت امام (ره) به میزان ۲۰ درصد حداقل دستمزد کارگران) محقق شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،  وحیدقبادی دانا معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان مطلب فوق، افزود: با تحقق این ماده مغفول مانده قانون، از اردیبهشت ماه سال جاری مستمری مددجویان تحت حمایت بهزیستی بر اساس بعد خانوار از سه میلیون و ۵۰۰ هزار ریال تا ۱۱ میلیون ریال پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: با این اقدام، مستمری مددجویان در سال ۱۴۰۰ نسبت به هشت سال پیش یعنی سال۱۳۹۲ بین ۷ تا ۱۱ برابر افزایش پیدا کرده است.

قبادی دانا با اشاره به ماده۷۹ قانون برنامه ششم و بیان این مطلب که برابر این ماده متوسط مستمری مددجویان باید ۲۰ درصد حداقل دستمزد باشد، گفت: هرچند طی سال‌های گذشته مستمری مددجویان افزایش‌هایی داشته است، ولی میزان مستمری هیچ گاه معادل ۲۰ درصد حداقل دستمزد نبوده است.

وی افزود: در بودجه سال ۱۴۰۰ این امر در راستای سیاست‌های نظام با هدف کاهش فقر مطلق و کمک به بهبود وضعیت معیشتی جامعه هدف نهاد‌های حمایتی، انجام شد.

پرداخت مستمری اردیبهشت ماه و مابه التفاوت مستمری فروردین با مبالغ جدید

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اعلام اینکه مستمری اردیبهشت ماه سالجاری با اعمال افزایشی تا حدود ۲۰درصد حداقل دستمزد پرداخت شد اضافه کرد: انشاالله ما به التفاوت مستمری فروردین ماه نیز پس از تامین اعتبار پرداخت خواهد شد.

قبادی دانا، گفت: در سال ۱۳۹۲ متوسط مستمری مددجویان حدود ۱۲درصد حداقل دستمزد بوده است، اما در سال۱۴۰۰ میانگین مستمری حدود ۵۰۰هزار تومان است که در مقایسه با سال۹۲ حدود ۸ برابر افزایش داشته است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اذعان به تورم موجود و بالا بودن نسبی خط فقر، خاطرنشان کرد؛ افزایش صورت گرفته و رسیدن به ۲۰ درصد حداقل مبلغ دستمزد، گامی مهم در جهت کاهش مشکلات ناشی از فقر مطلق می‌باشد.

رییس سازمان بهزیستی گفت: در هشت سال گذشته حداقل دستمزد ۵ برابر شده است در حالی که مستمری مددجویان بهزیستی طی این مدت بطور میانگین ۸ برابر شده است.

میزان مبالغ پرداختی

قبادی دانا با بیان اینکه تعداد مددجویان مستمری بگیر سازمان بهزیستی در سال ۱۳۹۲ حدود ۵۰۷ هزار و ۳۱۱ خانوار بوده است در حالیکه این تعداد در سال۱۴۰۰ به یک میلیون و ۷۸ هزار و ۵۵۶ خانوار افزایش داشته است، افزود: مستمری دریافتی از سال ۹۲ تا سال جاری در خانوار یک نفره از ۵۳۰/۰۰۰ ریال به ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال، خانوار دو نفره از ۶۰۰ هزار ریال به ۵ میلیون ریال، خانوار سه نفره از ۷۱۰ هزار ریال به ۷ میلیون ریال خانوار چهار نفره از ۸۲۰ هزار ریال به ۹ میلون ریال و خانوار پنج نفره به بالا از یک میلیون ریال به ۱۱ میلون ریال افزایش پیدا کرده است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان این که اتفاق خوب دیگر در این خصوص تجمیع اعتبارات مستمری ماهانه مددجویان است، گفت: تاکنون مستمری ماهیانه مددجویان از دو محل (اعتبارات سازمان هدفمندی یارانه‌ها و اعتبارات سازمان بهزیستی) تحت دو عنوان مستمری و افزایش مستمری واریز می‌شد که همزمان با اعمال ماده ۷۹ قانون برنامه ششم توسعه و افزایش اعمال شده، واریزی‌ها یکسان سازی شده و ماهیانه تحت عنوان مستمری توسط سازمان بهزیستی به حساب مددجویان واریز خواهد شد.

قبادی دانا در پایان با قدردانی از حمایت‌های موثر دولت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، سازمان‌های برنامه و بودجه و هدفمندی یارانه‌ها و پیگیری‌های مستمر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ابراز امیدواری کرد: افزایش صورت گرفته در مستمری گره گشای بخشی از مشکلات جامعه هدف بهزیستی باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مستمری مددجو سازمان بهزیستی قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی کشور ۲۰ درصد حداقل دستمزد مستمری مددجویان میلیون ریال قبادی دانا هزار ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۴۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان

 حمید علیدادی سلیمانی گفت: با تلاش همکاران این شرکت ۱۵۰۰ دستگاه کنتور نصب شد که این تعداد در هشت سال گذشته بی‌سابقه بود.
 

وی افزود : کشاورزان می‌توانند با اقدام برای نصب کنتور هوشمند از تسهیلات بدون بهره استفاده کرده و هزینه‌های آب بهای خود را کاهش دهند.

وی با اشاره به اینکه بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۳ هزینه آب مصرفی چاه‌های کشاورزی مجاز فاقد شمارشگر به شکل قابل‌توجهی افزایش می‌یابد، بیان کرد: بر اساس بند "ب" تبصره هفت قانون بودجه سال ۱۴۰۳ و برای حفظ و صیانت از آبخوان‌های کشور، شرکت‌های آب منطقه‌ای مکلف شده‌اند از چاه‌های مجاز دارای کنتور هوشمند بر اساس برداشت مجاز آنها در صورت رعایت الگوی کشت ابلاغی یا کشت محصولات اساسی کشاورزی و راهبردی (استراتژیک) کشور به ازای هر مترمکعب برداشت آب از آبخوان‌ها معادل ۲۰۰ ریال و در صورت عدم رعایت شراط مذکور معادل ۵۰۰ ریال هزینه دریافت کنند.
علیدادی سلیمانی تصریح کرد: این در حالی است که برای چاه‎های مجاز فاقد کنتور هوشمند در صورت رعایت الگوی کشت ابلاغی یا کشت محصولات اساسی و راهبردی تا سقف ظرفیت پروانه بهره‌برداری به ازای هر مترمکعب برداشت آب معادل ۳۰۰ ریال و در صورت عدم رعایت شرایط مذکور معادل ۷۰۰ ریال هزینه دریافت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • محکومیت هزار و ۲۳۹ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه لاستیک خودرو
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • برخورد سازمان تعزیرات با عرضه خارج از شبکه لاستیک
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی؛ این مبالغ کجا هزینه می‌شود؟
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی/مبالغ دریافتی کجا هزینه می‌شود؟
  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از شنبه با ۲ آپشن/ بالاخره دولت دستور همسان‌سازی حقوق‌ها را داد